Категорија производа
Друштвени медији
Дом > Новости > Садржај
Приказ ветрењача су дизајнирани да прати идеју
- Dec 29, 2016 -

Ветрењаие не само у древним временима људи некад ветар да исперем алат, али такође можете да додате предиван видик на свету. Стога , положено ветрењаче имао корист не само је прерасло у рад, али и као на украљавање. Је јединствени крајолик.

Од постојања људске врсте након скулптура, увек су идеју да направи скулптуру. Ветрењаче у дизајну крајолик је да пратите одређене филозофија. Без обзира на то колико различитих материјала, су направљени од смислу ветрењаца, иако своје површинске позвао екстерни стилови се разликују, али најважније је исто, тако да ветрењача ће отворити на ветрењаци ветрењача--у облику нове динамичке предео.

Красе наше градове са динамичким манекенство, врти ветрењача у нашем граду, свакако да је прикладно. Ухватите инспирацију у акцију, спортске емисије ваздуха и лепоту људске природе, са природног изгледа природно, постала је нам више од 10 година, наша компанија фондација странке и извор стварања. Укратко , стварамо уметност кинетицке скулптуре, познат и као ветрењаче ветрењача или врт, то је комбинација топи дизајн машина и уметности.

Сродни производи